Prezentacija didaktičke opreme u segmentu automehatronike i automehanike

Prezentacija didaktičke opreme u segmentu automehatronike i automehanike

Ravnatelj Gojko Miletić, prof. je u suradnji s tvrtkom Systemtechnik d.o.o. iz Splita organizirao prezentaciju učila i didaktičkih pomagla u segmentu automehatronike i automehanike. Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja tako je 25.11.2021. imala čast ugostiti edukatore i vozilo opremljeno Electude rješenjima za e-učenje u kombinaciji s Thepra-inim pomagalima za učenje koja stvaraju sveobuhvatno iskustvo interaktivnog učenja za europske učitelje i učenike na području automehatronike i automehanike. 

Učenici kroz module usvajaju lekcije i uče koristiti pridruženo pomagalo, a njihovo se znanje pojačava praktičnim radom i teorijom primjenjivom u praksi.

Na parkingu pred praktikumom automehatronike interaktivni kamion je puna 2 sata bio pokretna učionica u kojoj su učenici u zanimanju automehatroničar iz razreda 3.4 imali priliku poslušati, pogledati i isprobati uređaje, te odabrane e-learning module.

Nakon radionice s učenicima je održano predavanje za nastavnike stručnih predmeta kojem su prisustvovali dipl. ing. Ivana Bandić, dipl. ing. Emil Segulin, dipl. ing. Mladen Ponjavić i knjižničarka Anita Pešut, prof. Tijekom predavanja nastavnici su upoznati s mogućnostima platforme i e-learning modulima te su imali priliku za diskusiju o prezentiranome i nastavnim potrebama.Skip to content