Digitalni učenički inkubator

Digitalni učenički inkubator

Poštovane učenice i učenici,

Škola je dobila poziv Instituta za inovacije i Digitalnog učeničkog inkubatora – projekt kojim se razvijaju kreativne i poduzetničke potencijale učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske.

Digitalni učenički inkubator projekt je Instituta za inovacije, Školske knjige i Znanstvenog centra izvrsnosti za školsku efikasnost i menadžment, a kroz koji učenici imaju priliku:

·         Učiti od ljudi iz prakse o najvažnijim temama za njihovu budućnost
·         Raditi na idejama koje ih vesele i interesiraju
·         Povezati se s prijateljima kako bi zajedno razvijali projekte
·         Dobro se zabaviti

Cilj projekta je okupiti i graditi zajednicu profesora i učenika koji razmišljaju drugačije, koji žele trenirati kreativnost i koji iz dana u dan u školskim klupama pokazuju kako se gradi bolja i svjetlija budućnost. Već u prvom izdanju 2021. godine okupljeno je oko 2000 učenika i profesora iz preko 160 škola koji su razvili preko 170 inovativnih projekata.

Sve sudionike projekta očekuje diploma i potvrda o završetku, a najinovativnije timove i škole očekuju vrijedne nagrade. Profesori svoje učenike mogu besplatno prijaviti sve do 14. veljače 2022. ispunjavanjem obrasca na stranici www.digitalniinkubator.eu/prijave

Svi zainteresirani se mogu javiti profesorima ili knjižničarki.Skip to content