Interliber 2023.

Interliber 2023.

 

U utorak, 7. studenog 2023. godine u 11.00 sati u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma otvoren je 45. međunarodni sajam knjiga Interliber.  Sajam se zatvorio 12. studenog 2023., a ove godine sudjelovalo je više 300 izlagača iz 13 zemalja. Program je bio vrlo bogat i raznolik, a prodajni predstavnik Školske knjige pozvao je knjižničarke Strojarske i Prometne škole Anitu Pešut i Madlen Zubović da posjete sajam u organizaciji Školske knjige. Djelatnici u izložbenom prostoru Školske knjige su srdačno dočekali knjižničarke i predstavili im ponudu, a tom prilikom su i upoznale vlasnika Školske knjige gospodina Antu Žužula.

Osim pregleda bogate ponude Školske knjige i Lumena, knjižničarke su posjetile i druge izlagače na čijim štandovima su razgledale ponudu. Sajam je bio odlična prilika za zaključivanje popisa nabave knjižne građe za školsku knjižnicu, a naročito nas veseli mogućnost korištenja sajamskih popusta.

Ovom prilikom želimo zahvaliti gospodinu Žužulu, gospodinu Prodanu i djelatnicima Školske knjige na gostoprimstvu i suradnji, te se veselimo novim susretima.

 Skip to content